Contact & Informatie

Tafelvanzeven is een sociale onderneming die bijdraagt aan maatschappelijke opgaven in Rotterdam. Onze missie is om vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden voor werk in de horeca. We slaan bruggen door onze vrouwen in ‘werelden’ te laten komen waar ze zelf niet zo snel toegang toe hebben en door onze klanten te laten proeven van andere smaken, culturen en verhalen. Dat brengen we samen.

Stichting Tafelvanzeven vindt u aan de Dempostraat 143 in Rotterdam. Wij ontvangen u graag voor een kopje koffie, een oriënterend gesprek over de opleiding en/of cateringopdrachten.

De mensen achter Tafelvanzeven

  • zijn altijd bereid u gastvrij te woord te staan
  • zijn altijd bereid om u een kijkje in hun keuken te geven
  • zijn altijd bereid om over maatwerk te praten
  • en zijn vooral trots op het werk dat zij doen!

Onderdeel van wmo radar

Tafelvanzeven is onderdeel van welzijnsaanbieder wmo radar. In Rotterdam voert wmo radar samen met anderen de brede welzijnsopdracht uit. Aanvullend heeft wmo radar een aantal stedelijke projecten die de lokale aanpak versterkt. Wmo radar bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Dat doen we met elkaar: bewoners, medewerkers, vrijwilligers, stagiairs, wijkpartners en lokale ondernemers. We zoeken elkaar op, zorgen voor elkaar en creëren verbinding. Hierdoor komen initiatieven tot stand die passen bij de vragen van bewoners. Zo gaan jij+ik samen vooruit, de nieuwe samenleving is namelijk van ons allemaal. Meer informatie over wmo radar > https://www.wmoradar.nl/

Tafelvanzeven
Dempostraat 143
3029 CL Rotterdam

Miriam Fröhlich Coördinator Tafelvanzeven
06 102 218 73

KVK 5168 7542
RSIN nummer 818545276