Wereldse gerechten uit Rotterdam

Tafelvanzeven verzorgt graag de catering bij uw vergadering, studiedag of feest. Dat kan al vanaf tien personen. Maar ook op grote gezelschappen zijn we goed ingespeeld. Wat dacht u van een mediterrane lunch, een kookworkshop of een werelds diner bij ons in Schiemond, met uitzicht op de Maas? Of een Marokkaanse high tea, een Turks saladebuffet of mediterraan ontbijt (bij u) op locatie? We denken graag mee en houden vanzelfsprekend rekening met uw (dieet)wensen, budget en mogelijkheden.

Catering op locatie

Tafelvanzeven werkt met opdrachtgevers in Rotterdam en de verre omtrek. Van Delft tot Barendrecht, van ontbijt tot dinerbuffet. Dat doen we voor bedrijven, scholen en andere instellingen en voor particulieren, op bruiloften, ter ere van jubilea en op andere feestelijke gelegenheden. Wij horen graag wat uw wensen zijn, dan maken we een werelds en smakelijk voorstel op maat.

Sort Gallery
All ( items)
Print ( items)
Web Design ( items)
Motion ( items)

Catering bij ons

U bent van harte welkom op onze locatie in Schiemond, waar onze opleidingen worden gegeven en waar we gasten ontvangen in een sfeervolle ‘huiskamer’. Voor een mediterrane lunch, heerlijk diner of wereldse kookworkshop. De locatie is ook geschikt voor vergaderingen en ‘hei’sessies. Het uitzicht op de Maas krijgt u er gratis bij.

Sort Gallery
All ( items)
Print ( items)
Web Design ( items)
Motion ( items)