Ouderen laten zich verwennen door Tafelvanzeven

Veel ouderen vinden het belangrijk om sociale contacten te hebben. Om daar iets aan te doen, sloegen Tafelvanzeven en Lionsclub Kraalberg de handen ineen en organiseerden in 2016 een Voorjaarsdiner voor Rotterdamse ouderen. Ook in 2017 staat weer een diner met ouderen op de planning.

In de lente van 2016 kwamen 35 ouderen naar Het Huis van de Wijk om kennis te maken met de gastheren van Lionsclub Kraalberg en om te proeven van een met liefde bereid voorjaarsdiner door de dames van Tafelvanzeven.

Ouderen in het zonnetje

Rotterdamse ouderen werden persoonlijk thuis opgehaald door de Lions en naar de Tafelvanzeven locatie aan de Dempostraat gebracht voor een gezellige en smaakvolle avond. De cursisten van Tafelvanzeven bereidden een werelds vijfgangen-voorjaarsmenu, de Lions zorgden voor de bediening, een gezellige sfeer aan tafel en een live muzikaal intermezzo.

Een geslaagde avond

Tafelvanzeven en Lionsclub Kraalberg kijken terug op een geslaagde avond. “Het is de tweede keer dat wij te gast waren bij de gekleurde, swingende, gezellige en gastvrije keukenbrigade van Tafelvanzeven. Wat kunnen die dames lekker koken. Als je dat mag combineren met de ouderen uit de wijk die het heerlijk vinden er weer eens uit te zijn, dan is je avond uiteraard meer dan succesvol. Voor de Lionsclub Kraalberg zeker aanleiding hier een vervolg aan te geven.” aldus Carel Mees van Lionsclub Kraalberg.

Voor herhaling vatbaar

In 2016 riepen de gasten na afloop volmondig: “Voor herhaling vatbaar!” Dat hebben we onthouden. Want in de eerste helft van 2017 zal Tafelvanzeven een diner verzorgen op locatie, bij de ouderen. De locatie is al bekend: woonzorgcomplex van Laurens Zorg, op de Mathenesserlaan in Rotterdam. Informatie over de exacte datum volgt zo spoedig mogelijk.