Onze (oud-)cursisten aan het woord

Volgens Tafelvanzeven directeur Annemarieke van Egeraat is Tafelvanzeven een plek waar vrouwen hun capaciteiten verder kunnen ontwikkelen. “Ze ontdekken hun talenten en ze leren om ambitie te durven hebben”. Maar wat vinden cursisten en docenten van de opleiding? We verzamelden een aantal uitspraken.

 

Fenna (coach cateringteam):

 “Dat vrouwen hier een kans krijgen om zelfredzaam te worden en een vak te leren, daar word ik blij van.”

 

Saba (oud-cursist)

 “Tafelvanzeven betekent voor mij vrouwen met verschillende culturen aan één tafel: samenwerken, elkaar helpen en recepten uitwisselen. En het belangrijkste: het is heel erg gezellig!

 

Monica (medewerker cateringteam en oud-leerling):

“Het is altijd weer een feest als ik met een groep vrouwen een cateringopdracht heb voltooid.”

 

Armine (oud-cursist):

“Eet nooit de eerst gebakken lavash, dan zorg je ervoor dat de zegen in je huis blijft.”

 

Els (medewerker cateringteam):

Ik heb in 2015 mijn diploma behaald. In 2016 ben ik met nog drie andere dames uit mijn klas in het Cateringteam terecht gekomen. We begeleiden nu de nieuwe cursisten in de keuken. We staan ook op markten en delen visitekaartjes uit om meer bekendheid te krijgen. Dit alles doen we met veel plezier en passie!”

 

Interesse in een cateringopleiding?

Wil je meer weten over de opleidingen van Tafelvanzeven? Hier lees je meer over de mogelijkheden en voorwaarden. Voor aanmeldingen of meer informatie kun je ons hier mailen. We zien je reactie graag tegemoet!