Tafelvanzeven en Wmo Radar.

Al jaren is Tafelvanzeven toe aan een nieuwe stap. De pioniersfase ligt ver achter ons. De realiteit is echter dat het realiseren van een solide basis in het verdienmodel van Tafelvanzeven lastig blijft vanwege kortdurende financiering van fondsen en overheden. Het is jammer dat de persoonlijke- en maatschappelijke impact van Tafelvanzeven wel door financiers worden gewaardeerd maar niet meerjarig financieel ondersteund. En dat terwijl de impact van Tafelvanzeven voor Rotterdammers groot is door maatwerk, aandacht en betrokkenheid. We zijn al 13 jaar onderdeel van de sociale infrastructuur in de stad.

Er moest iets gebeuren. Om rust in de tent te brengen werkt Tafelvanzeven vanaf 1 januari 2020 intensief samen met Wmo Radar. Voor Tafelvanzeven betekent de samenwerking een versterking van de backoffice. Ook slaan we de handen ineen om meer Rotterdammers te laten instromen in de horeca-opleidingen en kan Tafelvanzeven haar catering-ambitie waarmaken. In maart start de nieuwe catering-coördinator. Onze opleidingen sluiten goed aan bij het taalbureau Taal aan de Maas van Wmo Radar. Het opleidingsaanbod wordt breder en de kans op doorstroming van cursisten groter.

Voor u, als potentiele cursist of klant voor een catering, verandert er niets. U kunt zich nog steeds via de website aanmelden voor een opleiding of een offerte opvragen voor een catering of huiskamer bijeenkomst. Ook in 2020 werken onze cursisten als keukenhulpen in de Wereldkeuken en zwaait het Catering-Team, bestaande uit oud-cursisten, de scepter.

Het bestuur en directie heeft er alle vertrouwen in dat Tafelvanzeven door de samenwerking met Wmo Radar Rotterdammers nog meer te bieden heeft.  Zowel als opleider als Wereldcateraar. We zien u graag in 2020!!!